AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalettir.

Kahve falında birini yüzüstü yatarken gördüyseniz:

  • İşlerinizde size faydası dokunabilecek, bilgi sahibi eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında yüzüstü yattığını görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek yuva kuracağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüstü düştüğünü görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında yüzüstü uzanmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalettir.

Kahve falında yüzüstü uyumak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşamına renk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, şan şöhret kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir