AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüstü uyumak

Kahve falında yüzüstü uyumak

Kahve falında yüzüstü uyumak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, düşmanından uzak olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına işarettir.

Kahve falında yüzüstü uyumak gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında yüzüstü uyumak inancının zayıflayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüstü yere düşmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yatmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüstü düşmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzüstü yüzmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir