AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak ayaklandıracağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, malının ve parasının da artacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak işlerinin başarılı olacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüstü yatmak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yüzüstü sürünmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüstü düşmek yüzünü güldüreceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüstü yüzmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işarettir.

Kahve falında yüzüstü uyumak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir