AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüstü yattığını görmek

Kahve falında yüzüstü yattığını görmek

Kahve falında yüzüstü yattığını görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yattığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcı bir anlaşma, plan ya da projeler söz konusu olabilir.

Kahve falında birini yüzüstü yatarken görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yattığını görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüstü uzanmak büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü uyumak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına işarettir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüstü düşmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yüzüstü düştüğünü görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir