AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüstü yatmak

Kahve falında yüzüstü yatmak

Kahve falında yüzüstü yatmak kazancının iki kat artacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüstü yatmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin yolunuzda durmasına ya da duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında yüzüstü yatmak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü uzanmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüstü uyumak aksine daha da zorlaştıracağına, güzel günlerine gölge düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yattığını görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yere düşmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kurtuluşa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü düşmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir