AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kafasını kesmek

Kahve falında balık kafasını kesmek

Kahve falında balık kafasını kesmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, şansın önünün kesileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, musibetlerin yaşanacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında balık kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında balık kafasını kesmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık kafası kesmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında balığın kafasını kesmek ödeme güçlü çekeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında yılan kafasını kesmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kafasını kesmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında adam kafası kesmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını kesmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir