AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın kafasını kesmek

Kahve falında balığın kafasını kesmek

Kahve falında balığın kafasını kesmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında balığın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında balık kafası kesmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında balığın kafasını kesmek huzurun kaçacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulur.

Kahve falında balık kafasını kesmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işaret etmektedir.

Kahve falında birini kafasını kesmek ele geçen parada artış olacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına işaret eder.

Kahve falında köpek kafası kesmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun kafasını kesmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kafasını kesmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir