AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kafası kesmek

Kahve falında balık kafası kesmek

Kahve falında balık kafası kesmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yol yordam öğretileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık kafası kesmek gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Kahve falında balık kafasını kesmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında balığın kafasını kesmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık kafası kesmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında babasının kafasını kesmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına inanılır.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun kafasını kesmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir