AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafasını kesmek

Kahve falında yılan kafasını kesmek

Kahve falında yılan kafasını kesmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, parasız kalmaya, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki düşünceleriniz ya da pozisyonunuz değişebilir.

Kahve falında yılan kafasını kesmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın kafasını kesmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yılan kafası kesmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi kafası kesmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan kafası kesmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kafasını kesmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek kafası kesmek girişimlerde bulunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir