AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, anlaşmalardan cayılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının zayıfladığını görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin zayıfladığını görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında insanın zayıfladığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, mutlu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını zayıfladığını görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının zayıfladığını görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir