AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını zayıfladığını görmek

Kahve falında başkasını zayıfladığını görmek

Kahve falında başkasını zayıfladığını görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kavgaların büyüyeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, haklılığının anlaşılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını zayıfladığını gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Kahve falında kızının zayıfladığını görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin zayıfladığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün zayıfladığını görmek güvenini sarsacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında bir başkasının zayıfladığını görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıfladığını görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilolu birinin zayıfladığını görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, düşmanından uzak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir