AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın zayıfladığını görmek

Kahve falında arkadaşın zayıfladığını görmek

Kahve falında arkadaşın zayıfladığını görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın zayıfladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının zayıfladığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın zayıfladığını görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, günah işlemekten korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin zayıfladığını görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin zayıfladığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir