AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü yara görmek

Kahve falında yüzünü yara görmek

Kahve falında yüzünü yara görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü yara gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Kahve falında çocuğunun yüzünde yara görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzün yara olduğunu görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, insanlara iyilik yapmaya rivayet eder.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yüzü yaralanmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kendi yüzünü yara görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir