AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünde yara görmek

Kahve falında kendi yüzünde yara görmek

Kahve falında kendi yüzünde yara görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde yara gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet eder.

Kahve falında bir insanın yüzünde yara görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin yüzünde yaralar görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir