AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün tüylendiğini görmek

Kahve falında yüzünün tüylendiğini görmek

Kahve falında yüzünün tüylendiğini görmek zor durumlara düşeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün tüylendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü tüylü görmek bahtın açık olmasına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, vaaz ve nasihate delalet eder.

Kahve falında yüzündeki tüyleri almak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün tüylendiğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek kafasının da rahat edeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında tüylü yüz görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir