AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzündeki tüyleri almak

Kahve falında yüzündeki tüyleri almak

Kahve falında yüzündeki tüyleri almak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzündeki tüyleri almak gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüy çıkmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü tüylü görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında tüylü yüz görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz tüylerini almak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir