AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek

Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek

Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok sayıda borca gireceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü tüylü kadın gördüyseniz:

  • Yolun sonunda parlak bir son varken geçici sorunlara takılmayın.

Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına yorulur.

Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, gözden düşeceğine delalettir.

Kahve falında yüzü tüylü görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün tüylerini almak hayırlı haberler duyacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü tüylü görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde tüy görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, mutluluğa ve neşeye yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün tüylenmesini görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet eder.

Kahve falında yüz tüylerini almak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir