AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylü yüz görmek

Kahve falında tüylü yüz görmek

Kahve falında tüylü yüz görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında tüylü yüz gördüyseniz:

  • Akıllıca fikirler üreterek sizi yepyeni ufukların açılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek zorluklarla boğuşulacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına yorulur.

Kahve falında yüzü tüylenmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüy çıktığını görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzündeki tüyleri almak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü tüylü görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüy çıkmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün tüylerini almak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir