AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde tüylenme görmek

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüylenme gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında yüzünün tüylenmesini görmek kötü günlerin geride kalacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yüzü tüylü görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü tüylenmiş görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, aile hayatında sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek işlerin yolundan çıkacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına işarettir.

Kahve falında yüzü tüylenmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde tüy çıkmak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir