AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü tüylü görmek

Kahve falında yüzü tüylü görmek

Kahve falında yüzü tüylü görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, yani babasına benzeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü tüylü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında tüylü yüz görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün tüylenmesini görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü tüylenmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, yetkili bir göreve atanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü tüylenmiş görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde tüy olduğunu görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Kahve falında yüzündeki tüyleri almak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir