AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, bolluk içinde yaşanacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, ayıplanacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz tüylerini almak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünü tüylenmiş görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzü tüylü görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde tüy görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir