AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek

Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek

Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde tüy gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Kahve falında kadının yüzünde tüy görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında yüzü tüylü kadın görmek yoksulluğa, emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzün tüylendiğini görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüy çıkmak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün tüylenmesini görmek büyük kazançlar getireceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde tüy görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye inanılır.

Kahve falında yüzünde tüy çıktığını görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir