AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün sivilceli olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün sivilceli olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün sivilceli olduğunu görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün sivilceli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Kahve falında yüzünde sivilce sıkmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kimseye minnet etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çok sivilce görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü sivilcelenmek zorluklarla boğuşulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında sivilceli yüz görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir