AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde sivilce sıkmak

Kahve falında yüzünde sivilce sıkmak

Kahve falında yüzünde sivilce sıkmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, gelişeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış finansal veya hukuki konuları çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında yüzünde sivilce sıkmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine inanılır.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında iltihaplı sivilce sıkmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin sivilcesini sıkmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının sivilcesini sıkmak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak ticaret hayatına atılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir