AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kazançlı işler yapılacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir