AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde çok sivilce görmek

Kahve falında yüzünde çok sivilce görmek

Kahve falında yüzünde çok sivilce görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, insanları sakinleştireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde çok sivilce gördüyseniz:

  • Hareketleriniz imajınızı etkileyebilir.

Kahve falında yüzü sivilceli görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde sivilce görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak kötü kişilere yakın olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında yüzümde sivilce görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde sivilce görmek hedeflere ulaşamayacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir