AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü sivilcelenmek

Kahve falında yüzü sivilcelenmek

Kahve falında yüzü sivilcelenmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, rütbe alacağına, moral bulacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yüzü sivilcelenmek gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar almanız huzur ortamının sağlanmasına yardım edebilir.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü sivilceli görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü sivilceli görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sevgisinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde sivilce görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünüzde sivilce görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün sivilce olduğunu görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü sivilceli olmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir