AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilceli yüz görmek

Kahve falında sivilceli yüz görmek

Kahve falında sivilceli yüz görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, zararın gittikçe daha da artacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, bir işe soyunacağına yorulur.

Kahve falında sivilceli yüz gördüyseniz:

  • Sizin için önemli konularda bazı girişimlerde bulunabilir veya övünebileceğiniz davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzü sivilceli olmak asil kimselerden çıkacağına, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü sivilce görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bereketli ve hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir