AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünün şiştiğini gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yüzünü şiş görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, güvenini sarsacağına alamet eder.

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında şiş yüz görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, sorunların tarihe karışacağına inanılır.

Kahve falında yüzü şişmiş görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında şişmiş yüz görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde şişlik görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir