AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmiş yüz görmek

Kahve falında şişmiş yüz görmek

Kahve falında şişmiş yüz görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, adeta havalara uçacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, onlara değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında şişmiş yüz gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında şişmiş yüz görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, uykusuz geceler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünü şiş görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün şiş olduğunu görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü şiş görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında şiş yüz görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzün şiştiğini görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde şişlik görmek rahata erileceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir