AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü gözü şiş görmek

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, umutsuzluk yaşanacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işarettir.

Kahve falında yüzü gözü şiş gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında gözlerin şiştiğini görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına işarettir.

Kahve falında şiş göz görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında gözün şiştiğini görmek kazancın yarı yarıya artacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Kahve falında şişmiş göz görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin gözünün şiştiğini görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gözü şiş görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir