AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü şiş görmek

Kahve falında yüzünü şiş görmek

Kahve falında yüzünü şiş görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, ihanete uğrayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü şiş gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar altına girmeniz gerekiyor.

Kahve falında yüzü şiş görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü şiş görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün şiş olduğunu görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişmiş yüz görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir