AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü morarmak

Kahve falında yüzü morarmak

Kahve falında yüzü morarmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kudreti ve cesareti bulacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü morarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında yüzünün morardığını görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü morarmak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek takdir edileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolu morarmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında dayaktan morarmak psikolojik sorunların geride kalacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı morarmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir