AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün karardığını görmek

Kahve falında yüzünün karardığını görmek

Kahve falında yüzünün karardığını görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün karardığını gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında yüzünün karardığını görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünün karardığını görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzün karardığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret eder.

Kahve falında memenin karardığını görmek rızkının çoğalacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında karardığını görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sırtının karardığını görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalettir.

Kahve falında denizin karardığını görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında göğsünün karardığını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir