AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtının karardığını görmek

Kahve falında sırtının karardığını görmek

Kahve falında sırtının karardığını görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtının karardığını gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sırtının karardığını görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynunun karardığını görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında tavanın karardığını görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında göğsünün karardığını görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü kararmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünün karardığını görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünün karardığını görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin karardığını görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir