AnaSayfa / Genel / Kahve falında memenin karardığını görmek

Kahve falında memenin karardığını görmek

Kahve falında memenin karardığını görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında memenin karardığını gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında memenin karardığını görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü kararmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, umutlarının söneceğine inanılır.

Kahve falında parmağının karardığını görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına inanılır.

Kahve falında güneşin karardığını görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında karardığını görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altının karardığını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında göğsünün karardığını görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek büyük bir özgüven kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir