AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felç olmak

Kahve falında yüz felç olmak

Kahve falında yüz felç olmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sevdiği birine hediye alacağına, mutluluğunun artacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, pişmanlığa, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında yüz felç olmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir iş veya projede rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında yüz felçli birini görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü felçli görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına inanılır.

Kahve falında yüz felç geçirmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü felçli birini görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne felç gelmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir