AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün derisini soymak

Kahve falında yüzünün derisini soymak

Kahve falında yüzünün derisini soymak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kendine çeki düzen vereceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün derisini soymak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Kahve falında yüzün derisini soymak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisini soymak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz derisini soymak sevinç gözyaşları döküleceğine, zorlukların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında yüz derisi soymak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün derisi soymak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza yorulur.

Kahve falında elinin derisini soymak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir