AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz derisi soymak

Kahve falında yüz derisi soymak

Kahve falında yüz derisi soymak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, helal lokma yiyeceğine, rızkın genişlemesine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında yüz derisi soymak gördüyseniz:

  • İş veya aşk hayatınız ya da ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili problemler, aksilikler ya da ertelemeler ortadan kalkmaya başlıyor.

Kahve falında yüz derisi soymak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün derisi soymak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak umutlarının kendisine hayır getireceğine, maddi zarara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Kahve falında yüz derisini soymak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzün derisini soymak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün derisini soymak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında balık derisi soymak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir