AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzündeki deriyi soymak

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, üzüntülü haberler alacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak gördüyseniz:

  • Romantizm aşk hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında yüzünün derisi soymak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına delalettir.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak sağlığın bozulacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yüz derisini soymak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzün derisini soymak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün derisini soymak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz derisi soymak varlıklı kimse olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında el derisini soymak rahmete vesile olacak gelişmelere, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir