AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün derisi soymak

Kahve falında yüzünün derisi soymak

Kahve falında yüzünün derisi soymak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün derisi soymak gördüyseniz:

  • Duygusal ya da sağlıkla ilgili konular hakkında tartışmalar söz konusu olabilir veya konular büyüyebilir.

Kahve falında yüz derisi soymak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün derisini soymak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüz derisini soymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün derisi soymak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, mali olarak küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzün derisini soymak büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, adaletin geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deriyi soymak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir