AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz derisini soymak

Kahve falında yüz derisini soymak

Kahve falında yüz derisini soymak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hayırlı kararlar alacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüz derisini soymak gördüyseniz:

  • Gerektiğinde, sezgilerinizden yararlanarak olumsuz duygularınızı dizginleyebilirsiniz.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün derisi soymak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzün derisini soymak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisini soymak Allah katında güzel mükafatlar almasına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına işarettir.

Kahve falında yüz derisi soymak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yüz derisini soymak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, onlara galip geleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün derisini soymak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir