AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün derisini soymak

Kahve falında yüzün derisini soymak

Kahve falında yüzün derisini soymak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzün derisini soymak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya gayrimenkul başlıklarıyla ilgili konularda her an önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüz derisi soymak yeni işlerin geleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisini soymak geleceğinin parlak olacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Kahve falında yüz derisini soymak şeref ve haysiyetin artacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalettir.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzün derisini soymak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisi soymak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan derisi soymak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir