AnaSayfa / Genel / Kahve falında deriyi soymak

Kahve falında deriyi soymak

Kahve falında deriyi soymak moralsiz ve düşünceli olacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yönetici makamına geleceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalettir.

Kahve falında deriyi soymak gördüyseniz:

  • Size yararlı tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle bir araya gelebilir veya sadık çalışnlar edinebilirsiniz.

Kahve falında ayak derisi soymak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan derisi soymak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisini soymak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kazancının günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında balık derisini soymak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak derisini soymak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında elin derisini soymak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine alamet eder.

Kahve falında kafa derisi soymak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir