AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünde yara görmek

Kahve falında başkasının yüzünde yara görmek

Kahve falında başkasının yüzünde yara görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde yara gördüyseniz:

  • Ev kiralama, kiracı ya da ev arkadaşı bulma, ev alım satımı, dekorasyonu ya da tadilatı türünde gelişmelerle veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında yüzü yaralanmak mallarının eksileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün yaralandığını görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde yaralar görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek tüm parasını kaybedeceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir