AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, bereket ve zenginlik olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü sivilceli görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü çok sivilceli görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kendi yüzünde sivilce görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında yüzü sivilceli olmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, lüks içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir