AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde sivilce olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde sivilce olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde sivilce olduğunu görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, helal rızka sahip olunacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce olduğunu gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde sivilce görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde sivilce olduğunu görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, temize çıkacağına delalettir.

Kahve falında eşinin yüzünde sivilce görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde sivilce görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüzü sivilceli birini görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü sivilce görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, onları okula göndereceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir