AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Politik olmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda feraha ermeye delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında yüzünü sivilce görmek yükünün azalacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü sivilceli görmek kurtuluşa ereceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivilceli yüz görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, özgüveninin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir