AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde sivilce görmek

Kahve falında yüzünde sivilce görmek

Kahve falında yüzünde sivilce görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, kısmetli kapıların açılacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli davranmamanız durumunda duygusal problemler meydana gelebilir.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünün sivilceli olduğunu görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, evlatlarından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde sivilce görmek tartışma yaşayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü sivilceli görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında kendi yüzünü sivilceli görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sivilceli görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir