AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iltihaplı sivilce görmek hem de çok üzüleceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde iltihaplı sivilce görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iltihaplı sivilce sıkmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde iltihap görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda iltihap görmek yakında başlayacak aşk macerasına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ayağından iltihap aktığını görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulur.

Kahve falında vücutta iltihap görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir